Nonifrukten

är basen i alla NONIQUE produkter och kommer från NONIQUES egna ekologiska odlingar i Panama. Nonifrukten behöver sol året om och i kombination med friskt och rent vatten och mineralrik jord så är klimatet i Panama perfekt för ekologisk odling. Nonifrukten har använts som hälsoväxt av urbefolkningen i minst ett par tusen år. Den sägs hjälpa vid hudinfektioner, hudproblem och munsår, och sägs även att den kan bota kroniska sjukdomar. Frukten Noni är fullpackad med över 150 viktiga näringsämnen som hittills upptäckts i frukten. Den enastående höga halten av proxeronin, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter och spårämnen gör frukten till en av de senaste och mest värdefulla upptäckterna inom fältet för naturkosmetika som vi kombinerar med 14 andra vitaminrika frukter av bästa kvalitet.


NONIQUE produceras med ansvar, hållbarhet och miljömedvetenhet. NONIQUE använder naturliga och växtbaserade ingredienser från certifierade ekologiska odlingar för att ta hänsyn till jordens begränsade resurser. NONIQUE ska på ett naturligt sätt vårda kroppen och är därför fri från parabener, silikoner, syntetiska konseveringsmedel, mineraloljor (paraffiner), PEG och konstgjorda och syntetiska doft och färgämnen. NONIQUE tar självklart avstånd från djurförsök. För att öka möjligheterna att bevara olika arter undviks användandet av palmolja vilket även skyddar regsnkogen. Så gott som alla produkter är veganvänliga och därmed kommer ingen utav innehållet från djur.

BDIH - Innehållet måste vara av naturliga ingredienser med hög kvalité och härstamma från kontrollerade ekologiska odlingar eller vildvuxen skörd. Inga syntetiska färgämnen, syntetiska doftämnen, etoxilerade råvaror, silikoner, paraffiner eller andra derivat av mineralolja används i produkterna.

FRI FRÅN PALMOLJA-sigillet innebär att vi inte använder oss utav palmolja i vår tillverkning. Valet att inte använda Palmolja är för oss självklart då stora arealer av regnskog skövlas för att bereda plats åt plantager vilket drabbar djurarter och naturfloran.

VEGANSIGILLET betyder att ingenting av innehållet kommer från djur eller är testade på djur.

Din varukorg


Information


Genom 1177 får befolkningen ett enkelt nummer att komma ihåg för sjukvårdsrådgivning både på webben och telefon – 1177.

Läkemedelsupplysningen (LMU)
En upplysningstjänst som riktar sig till allmänheten.
Hit kan du ringa och ställa frågor om dina mediciner – hur de fungerar, hur du ska ta dem och förvara dem.

Du kan även diskutera frågor som rör risker och biverkningar eller andra frågor kring användning av läkemedel.

Telefonnummer: 0771 - 46 70 10 *
Öppettider: helgfria vardagar kl. 08.00–20.00.

*Samtalet motsvarar ett lokalsamtal. Priser kan variera beroende på operatör