Kvalitativ medicinsk ljusutrustning för medicinskvård, veterinär- och tandvård.

Medicinsk belysningsutrustning ska vara både funktionell och behaglig för patienter och läkare. DARAYs kirurgiska och undersöknings lampor är både anpassningsbara och energieffektiva. Följande belysningsprodukter finns:

Patientljus:

- Håll dina patienter bekväma med våra bländfria patientljus. Darays Optoma-ljus med två zoner lyser upp ett rum utan att vara för hårt på ögonen. Finns även justerbar sänghuvudbelysning som är perfekt vid läsning.

Undersökningsljus:

- Liksom patientljus är Darays undersökningsljus tillräckligt mjuka för att hålla både patienter och medicinsk personal bekväm. De är också tillräckligt ljusa för att ge dig och ditt team en tydlig bild av vad du behöver för att undersöka och behandla. Undersökningsljus, position, ljusstyrka och färg kan justeras för att passa just dina behov.

Mindre kirurgiska ljus:

- Darays kirurgiska lampor ger korrekt ljusstyrka samtidigt som ögats trötthet och värme minimeras. I utbudet finns mindre kirurgiska lampor som ger tillräckligt med ljusstyrka för att hjälpa dig utföra dina operationer med precision. Modellerna är enkla att använda och att kontrollera så att du kan fokusera på dina uppgifter istället för din utrustning. De kommer med ljusemitterande dioder (LED), som varar upp till 50 000 timmar och är 75% billigare att köra än halogenljus. Med perfekt balanserade armar och ett stort rörelsesortiment kan du enkelt justera ljuset efter dina behov.

Operativteaterljus:

- Vissa operationer kan lätt pågå i timmar, Darays kirurgiska teaterljus är utformade för att ge ljusa och exakta belysningar utan att stråla mycket värme. Både SL700 och SL400L är gjorda för att minska skuggor och producera faktiska färger som gör operationerna så exakta och bekväma som möjligt.

Tandvårds belysning:

- Darays tandtakslampor ger dig full kontroll när det gäller position och ljusstyrka. Produkterna har en rad rörelse- och belysningsintensitet som du kan anpassa efter uppgiften.

Klicka på DARAY Medical ovan om du vill läsa mer om enskilda produkter hos tillverkaren.

Ni är välkomna att kontakta oss för mer information och priser.

DARAY Medicinsk belysning
Medicinsk belysning från DARAY
 
 
Din varukorg


Information


Genom 1177 får befolkningen ett enkelt nummer att komma ihåg för sjukvårdsrådgivning både på webben och telefon – 1177.

Läkemedelsupplysningen (LMU)
En upplysningstjänst som riktar sig till allmänheten.
Hit kan du ringa och ställa frågor om dina mediciner – hur de fungerar, hur du ska ta dem och förvara dem.

Du kan även diskutera frågor som rör risker och biverkningar eller andra frågor kring användning av läkemedel.

Telefonnummer: 0771 - 46 70 10 *
Öppettider: helgfria vardagar kl. 08.00–20.00.

*Samtalet motsvarar ett lokalsamtal. Priser kan variera beroende på operatör